Over Mij

Ik werk op een evenementenbureau 
Mijn naam is Lindsey Beljaars, 21 jaar oud en woon in een stadje dichtbij Breda. Ik werk op een evenementenbureau met als core business bedrijfsuitjes in-en rondom de Biesbosch. Ik ben hier verantwoordelijk voor de marketing en SocialMedia-kanalen. Daarnaast schrijf ik alle teksten voor websites, flyers, advertenties, persberichten e.d. en ben ik deels verantwoordelijk voor de verkoop.

ProfielfotoIk ben een communicatiestudent
Naast mijn werk studeer ik HBO Communicatie DT aan de Avans Hogeschool te Breda. Mijn propedeuse is behaald en ik zit op dit moment in het tweede leerjaar. Media wordt mijn specialisatierichting in leerjaar 3.

Tijdens deze studie is mijn passie voor schrijven gegroeid en ben ik mij meer met beauty gaan bezighouden. Ik heb er lang over nagedacht, maar ben uiteindelijk toch gestart met mijn blog. Zo kan ik mijn passie voor schrijven en beauty combineren op mijn eigen stukje internet.

Mijn Blog/Vrije Tijd 
Natuurlijk is deze blog mijn hobby. Ik vind het heerlijk om na het werk of in het weekend lekker artikelen te typen en nieuwe producten te testen. Hiernaast houd ik erg van ‘healthy’ koken en reis ik graag. Zo ga ik ieder jaar op zowel wintersport als met zomervakantie en probeer ik minimaal 2 stedentripjes mee te pakken. In mijn vrije tijd ga ik graag motorrijden op mijn Kawasaki Ninja of een drankje doen in Breda met vrienden. Daarnaast heb ik een Pathé-Unlimitedcard, dus ook in de bioscoop ben ik vaak te vinden.

Zelf noem ik mijn blog ‘Een beautyblog met een persoonlijk tintje!’. Naast beauty-gerelateerde artikelen vindt je hier ook leuke recepten, reisverslagen en zal ik zo nu en dan een leuke TAG invullen. Ik zou het leuk vinden als je een kijkje neemt tussen mijn artikelen en een reactie achterlaat!

Liefs,

Lindsey

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s