Contact

Vragen of ideeën 

Mocht je na het zien van mijn blog vragen of ideeën hebben, dan hoor ik dit graag. Je kunt contact met mij opnemen via info@lindseybeljaars.nl of via het contactformulier.

Persberichten en Productreviews

Bent u een bedrijf en wilt u contact met mij opnemen om mij op de perslijst te zetten, producten toe te sturen om te reviewen of voor iets anders? Daar sta ik zeker voor open. Ik houd mijn bezoekers namelijk graag op de hoogte van al het nieuws wat in beautyland verschijnt. Voor dit en andere persgerelateerde zaken kunt u contact opnemen via info@lindseybeljaars.nl of via het contactformulier.

Onder de aandacht 

Heeft u interesse om uw merk/bedrijf onder de aandacht te brengen op mijn blog? Dit kan! Er zijn diverse mogelijkheden. Zo is het mogelijk dat ik een advertorial schrijf maar kan ik ook een banner op de site plaatsen of iets leuks doen in de vorm van een winactie. Dit zijn slechts een paar ideeën, ik sta overal voor open! Indien u hierin bent geïnteresseerd, dan kunt u contact opnemen via info@lindseybeljaars.nl of via het contactformulier.

Voorgaande samenwerkingen

– Rimmel London

http://www.livelifegorgeous.nl

Contactformulier

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s