Time for Spring Tag

LiveLifeGorgeous heeft op dit moment een LLG-Videoweek. Dit betekent dat zij iedere dag om 06:00uur een video online hebben staan. Gisteren stond hun eerste video online en dat was de ‘Time for Spring Tag.’ Dit vond ik zo leuk dat ik heb besloten deze tag over te nemen. Benieuwd naar mijn antwoorden? Lees dan snel mee!

1. Wat is je favoriete lipstick voor de lente? 
Mijn favoriete lipstick voor de lente is een lipstick van Yves Saint Laurent. De Rouge Volupté in de kleur Corail Jalouse #32. Dit is een hele zachte, maar prachtige koraalkleur. Wat mij betreft helemaal perfect voor de lente! 

 

2. Verandert je make-up routine in de lente?
Waar ik in de winter vaak kies voor een zwaardere ooglook met een mooie knalrode of plumkleur lipstick, zal dit in de lente weinig voorkomen. Ik houd dan van heerlijke, lichte kleurtjes! Lekker luchtig en fris. 
 
3. Wat vind je de mooiste lentecollectie op het gebied van make-up?
Ik ben helemaal fan van de nieuwe collectie van Bobbi Brown. De ‘Hot Collection’. Vooral de Artsticks vind ik prachtig en het blushpalette in Calypso is o-zo mooi! Het blushpalette heb ik inmiddels besteld, dus houdt mijn blog in de gaten want er komt een review aan. 
4. Verandert je huid- en lichaamsverzorging als het lente wordt?

Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik totaal geen moeilijke huid heb. Weinig oneffenheden en ook niet overdreven droog of juist vet. Vaak is een lichte crème voor mij voldoende, zowel in de zomer als in de winter. Wat ik wel graag doe, is mij in de winter insmeren met bodybutter na het douchen. Dit is iets wat ik in de lente niet meer doe. 

5. Wat is je favoriete blush voor de lente?
Dit zijn er twee. MAC Dainty en de Bobbi Brown Shimmerbrick in Rose Gold. MAC Dainty is eigenlijk een all-time favorite, maar ik merk dat ik deze toch vaker gebruik in de lente/zomer. De Shimmerbrick van Bobbi Brown gebruik ik in de winter vaak als highlighter omdat ik hem dan wat licht vind als blush. In de lente daarentegen vind ik het juist mooi om een licht blosje te hebben en gebruik ik hem weer wel als blush! 

6. Wat is je favoriete parfum voor de lente?
No Doubt, Marc Jacobs Daisy Oh so Fresh! Ik ben dol op deze parfum. In de winter draag ik graag wat zwaardere, kruidige geuren. In de lente ben ik dol op alle frisse, bloemige geuren, maar wat mij betreft is Daisy van Marc Jacobs the winner! 
 
7. Wat is je favoriete nagellak voor de lente?
Maybelline – Look Out Lemon! Wat een heerlijke, vrolijke, megaleuke lentekleur is dat. Ik heb deze vorig jaar de hele lente gedragen en er veel complimentjes over gekregen. De kleur spat van je nagels, je handen lijken een stuk bruiner, deze kleur is echt top! Zeker met een leuke bloemige nailart is dit voor mij, by far, de perfecte nagellak voor de lente. 
8. Verander je je haar(kleur) in de lente?
Ik verf mijn haar nooit echt drastisch. Van mezelf ben ik blond en dat vind ik mij ook het beste staan. Meestal laat ik er in de winter lowlights in zetten en in de zomer highlights. Meer eigenlijk niet. Ik ben blij met mijn haar. 
 
9. Wat is je favoriete kledingstuk voor de lente?
Mijn lichte Levi’s spijkerbroek! Ik vind persoonlijk hele lichte spijkerbroeken in de winter nooit zo heel erg mooi. Ik draag dan vaak een donkere jeans met stoere, leren laarsjes. In de lente pak ik er maar al te graag een lichte spijkerbroek bij met sneakers. Top! 
 
10. Wat is je favoriete paar schoen voor de lente?
Deze vraag heb ik eigenlijk al een klein beetje beantwoord in de vorige vraag. Zodra de lente begint, komen mijn sneakers weer tevoorschijn. Natuurlijk kan dit ook prima in de winter, maar ik betrap mezelf erop dat ik dit eigenlijk nooit doe. Mijn favoriete sneakers zijn mijn donkerblauwe Nikes. Supermakkelijk te combineren en staat perfect bij mijn lichte Levi’s spijkerbroek. Die combi is mijn favoriete lentelook. 

Wat zijn jouw antwoorden op deze TAG? Laat het achter in een reactie. 
 
Liefs,
 
 

Bron: http://livelifegorgeous.nl/2015/03/time-for-spring-tag/ 

 

5 gedachtes over “Time for Spring Tag

Plaats een reactie